VIDEO | Dacia Duster a făcut senzaţie pe o pârtie din Elveţia. A fost peste Mazda CX-5, Jeep Compass sau Nissan Qashqai

  • mandri.ro
  • martie 22, 2018
  • 0

Noul model Dacia Duster a obţinut rezultate excelente la un test desfăşurat pe o pârtie de schi din Elveţia. Modelul construit de Renault a scos cel mai bun timp într-o competiţie la care au participat maşini din aceeaşi categorie: Mazda CX-5, Jeep Compass, Nissan Qashqai, Renault Koleos şi Opel Mokka X.

Dacia Duster s-a descurcat admirabil într-un test făcut pe o pistă de schi din Elveţia. Organizatorii au ales o pârtie pentru slalom, pe care maşinile au mers în sens invers, în urcare. La start s-au aliniat modelele Dacia Duster, Mazda CX-5, Jeep Compass, Nissan Qashqai, Renault Koleos şi Opel Mokka X, dar şi un utilaj pentru întreţinerea pârtiei scrie telekomsport.ro

Modelele au fost conduse de piloţi profesionişti şi, dintre toate, Dacia Duster a scos cel mai bun timp, 51:44 secunde. A fost urmată de Mazda CX-5 (52:82 secunde) şi Jeep Compass (56:37 secunde). Dacia Duster a fost condusă de pilotul Leo Schnyder, care a avut la dispoziţie modelul cu motor 1,6 litri şi 115 cai putere. Celealte modele au fost echipate cu următoarele motoare:

Jeep Compass – 1,4 litri, turbo, 170 cp.
Renaul Koleos – 1,6 litri, 130 cp.
Opel Mokka X – 1,6 litri, turbo, 136 cp.
Mazda CX-5 – 2 litri, 165 cp.
Nissan Qashqai – 1,6 litri, 130 cp.

În filmuleţul de mai jos, Dacia Duster intră în competiţie la minutul 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *