Un tată și-a transformat fata de 13 într-o adevărată jucărie sexuală. Fata era îndrăgostită de el!

  • mandri.ro
  • January 11, 2017
  • 0

Poveste desprinsa din filmele de groaza intr-o localitate din Timis, unde un barbat si-a batjocorit propriul copil vreme de un an. In aceasta dimineata, politistii de la Crima Organizata si procurorii DIICOT l-au ridicat din asternuturi.

Teribila intamplare s-a petrecut in comuna Lovrin, intr-o familie cu 5 copii.

Tatal, in varsta de 43 de ani, si-a transformat fata de 13 intr-o adevarata jucarie sexuala. Cu vorbe mieroase a facut-o sa se indragosteasca de el, facea amor cu ea si o supunea la perversiuni. Multe dintre partide au fost inregistrate cu telefonul mobil, iar filmuletele au ajuns in propriul calculator.

Fata ajunsese chiar sa-i scrie scrisori de dragoste propriului tata. Povestea a durat aproape un an pana cand una dintre surori si-a dat seama ce se intampla in casa familiei cand parintele ramanea doar cu adolescenta.

Sora i-a povestit bunicii si mai apoi colegilor de scoala, iar totul a ajuns la urechile procurorilor DIICOT Timisoara.

Barbatul a fost saltat de politistii de la Crima Organizata in aceasta dimineata si i-au fost ridicate si computerul in care se gaseau filmuletele deocheate, dar si telefonul mobil in care se gaseau video-uri si poze.

Calorifere în plus pentru spitalul Matern din Arad. Încălzirea centralizată nu face față temperaturilor extrem de scăzute

Barbatul a fost dus la audieri la sediul DIICOT Timisoara. Risca ani grei de puscarie pentru pornografie infantila.

Sursă: opiniatimisoarei.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *