Un barbat a ucis 21 de persoane dupa ce a primit inima unui criminal in serie in urma unui transplant

ax murder 1024

Atlanta – un barbat de 54 de ani a fost arestat in urma cu cateva zile, fiind considerat responsabil pentru moartea a 21 de oameni in ultimii doi ani. Conform politiei, Michael Rosalia este acuzat de uciderea a 19 femei si 2 barbati. Din declaratiile politiei din Atlanta, babartul de 54 de ani simtea o nevoie arzatoare de a ataca orice persoana care era destul de vulnerabila incat sa ii satisfaca setea de a ucide.

„Era pur si simplu stapanit de dorinta de a ucide”, declara seful politiei, Kerry Woods. „Spunea ca aude voci care ii comanda sa ucida si acestea deveneau insuportabile pana cand, in cele din urma, omora pe cineva. Se vedea cu ochiul liber ca suferea de probleme psihice, ca majoritatea criminalilor in serie”.

Fosta sotie a barbatului care a devenit criminal in serie in urma un transplant de inima declara ca personalitatea fostului sau sot s-a schimbat in mod dramatic in urma acelui transplant. “Era un om pasnic si carismatic inainte de transplant, insa dupa ce a primit o inima noua a devenit irascbil si parea obsedat de arme si vanatoare. Isi cumpara arme de foc si cutite si incepea sa ucida orice, de la iepuri la ursi. Nu l-am mai recunoscut si am fost nevoita sa divortez. Nu mai era omul cu care ma casatorisem. Am observat ca a devenit mai agresiv, dar nu am crezut niciodata ca se va transforma intr-un asemenea monstru. Toate acestea se intampla din cauza inimii pe care a primit-o”, sustine Korry Shalmon.

Cu toate ca identitatea donatorului este tinuta secreta, investigatorii au descoperit ca inima apartinea unui criminal in serie pe nume Derick Emery, caruia i s-a aplicat pedeapsa cu moartea in anul 2013.

  A murit Alan Rickman, omul care ne-a făcut să îl iubim pe Severus Snape

Crimele lui Rosalia ar putea avea legatura cu efectul secundar al fenomenului straniu numit “memoria celulelor”.

Dat fiind faptul ca in urma unui transplant de inima, care este considerat a fi cel mai sensibil la un astfel de fenomen cum este cel al memoriei celulelor, destinatarul s-ar putea confrunta cu schimbari de comportament preluate de la donator.

Un studiu publicat in revista Quality of Life Research a aratat ca 79% dintre pacientii care sufera un transplant de inima nu au observat schimbari de comportament, in timp ce 15% dintre pacienti s-au confruntat cu schimbari usoare de comportament, iar 6% au confirmat schimbari drastice in conduita lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici