Un arădean are nevoie de votul nostru: este la un pas de a intra în finala Fit Challenge 2017

  • mandri.ro
  • January 11, 2017
  • 0

Un tânăr arădean, de 22 de ani, are nevoie de votul semenilor pentru a câștiga un concurs. Este vorba despre Cristian Igna care în urmă cu patru luni a decis să își schimbe stilul de viață cu unul sănătos, iar astăzi este la un pas de a ajunge în finala concursului de fitness, organizat de ProNutrition pentru începători.

El spune că s-a apucat de acest sport în urmă cu patru luni, când l-a cunoscut pe antrenorul lui, Cristian Lucuţa. „Mi-am dorit să schimb ceva, pentru că până atunci aveam un stil de viaţă cam haotic”, a spus Cristi Igna. Din 39 de sportivi înscriși în concurs, Cristian se află în momentul de față pe locul 6. Însă, doar primii 5 concurenți vor ajunge în finală. „Vreau să câştig acest concurs şi pentru mine şi să dau un exemplu arădenilor care doresc să înceapă să-şi construiască un stil de viaţă sănătos. Îmi doresc de asemenea să reprezint Aradul cât mai bine şi dau şi eu o mână de ajutor în imaginea oraşului nostru prin sport”, a spus Cristian Igna.

Arădenii pot să-l sprijine printr-un simplu vot la acest link: https://premium.easypromosapp.com/voteme/612714/626231295

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *