Tânărul de 21 de ani din Arad a murit cu zile de o boală rară

  • mandri.ro
  • January 6, 2017
  • 0

 

Mădălin Grigore, tânărul de 21 de ani care a murit, după ce a ajuns la spital pângându-se de durere în gât nu a mai avut nici o şansă, spun medicii.

Corina Crişan, director medical al Spitalului Judeţean Arad a declarat: „În timpul spitalizării prezinta: insuficienţă respiratorie acută, hemoptizie, leucopenie marcată ,radiologic plămânul drept cu leziuni de condensare”.

De asemenea, acesta spune că: „la autopsia anatomo-patologica macroscopic s-a constatat: traheo-bronşită ulcerativă, plămânul drept cu leziuni de condensare şi abcese subpleurale. Sub rezerva rezultatelor histopatologice (diagnostic microscopic):  o formă rară de pneumonie cu alveolita hemoragică. După primirea rezultatelor histopatologice cazul va fi discutat în Comisia de analiză a deceselor”.

Mădălin Grigore a absolvit Liceul Pedagogic „Dimitrie Țichindeal” și  lucra  la  o pizzerie. În noaptea de Revelion a petrecut în faţa Primăriei, după care a început să se simtă rău. El i-a spus unui prieten: „mă doare țeava de la gât și am frisoane”.  Nu a mers imediat la spital, ci după o zi.

Trebuie subliniat faptul că decesul în urma unei pneumonii este o anormalitate, în anul 2017, într-un stat membru al Uniunii Europene. Autorităţile naţionale şi locale ar trebui să se implice mai mult în ceea ce înseamnă dotarea unităţilor medicale, salarizarea personalului şi imbunătăţirea sistemului medical.

FOTO: Facebook 

Un tânăr de 21 de ani din Arad a murit. Mădălin Grigore s-a plâns că îl doare gâtul, apoi a pierdut lupta cu viaţa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *