Sennheiser vrea să construiască o fabrică la Braşov

  • mandri.ro
  • martie 19, 2018
  • 0

Producătorul german de produse electronice Sennheiser a anunţat luni că vrea să construiască la Braşov a patra sa fabrică la nivel global, finalizarea proiectului fiind estimată pentru acest an.

 ”Alături de fabricile deja existente în Germania, Irlanda şi Statele Unite ale Americii, noua bază de producţie va asigura pentru Sennheiser şi mai multă flexibilitate pentru a acoperi cererea din piaţă. După finalizarea construcţiei, programată anul acesta, fabrica din Braşov se va concentra iniţial pe producţia de electronice destinate publicului larg”, se arată în comunicat.

Prin investiţia în noua fabrică, Sennheiser intenţionează să îşi întărească poziţia pe piaţa europeană de produse electronice.

“De mai mulţi ani, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) este regiunea care ne-a adus cele mai mari creşteri. Cu noua fabrică din România, avem o a treia bază de producţie europeană şi, în acelaşi timp, ne extindem reţeaua de distribuţie din Europa. Aceste acţiuni ne oferă un mai bun control asupra volumelor de producţie, dar şi capacitatea de a fi mai flexibili în a adapta produsele noastre la cerinţe de piaţă dinamice”, a declarat directorul general adjunct al Sennheiser, Dr. Andreas Sennheiser.

Unul dintre principalele motive pentru care a fost ales Braşovul este infrastructura, apoi conexiunea foarte bună cu zona economică europeană, potrivit lui Sennheiser. Noua fabrică se va concentra pe producţia de electronice destinate publicului larg.

Compania vrea să intensifice relaţiile dintre cele patru fabrici Sennheiser. Fabrica din Tullamore, Irlanda, produce în special monitoare de studio şi traductoare acustice, iar la sediul central din Wedemark, Germania, producţia este concentrată în special pe produse premium şi profesionale, inclusiv microfoane wireless. Microfoanele pentru pieţele americane şi asiatice sunt produse la fabrica din Albuquerque, Statele Unite ale Americii.

În total, Sennheiser lucrează cu 20 de subsidiare de vânzări şi parteneri comerciali în peste 50 de ţări din întreaga lume scrie news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *