A scris povestea în 107 zile. Înainte de Crăciun micii pacienţi vor fi internaţi în condiţii decente!

  • mandri.ro
  • decembrie 7, 2017
  • 0

Înainte de Crăciun cu două zile, copiii care vor fi internaţi la secţia infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean Arad vor fi mutaţi în secţia nou renovată.

„Cum mi-am petrecut ultimele 107 zile din viaţa mea! Pe 22 Decembrie la ora 18.00 avem lansarea secţiei. Tăiem tortul şi panglica, mutăm pacienţii pe secţie. Fiecare parte din proiect am adaugat-o zilnic la o filă din povestea propriei vieţi. Astăzi povestea e scrisa la Arad. Povestea mea în 107 zile. Mulţumesc că am scris-o împreună”, a declarat Anamaria Nyeki Popa, iniţiatoarea proiectului privind reabilitarea secţiei.

În perioada următoare, lucrările se vor muta pe etajul inferior al secției, dar între timp campania de strângere de fonduri pentru finalizarea lucrărilor continuă. Cei care doresc să se alăture proiectului pot să o facă donând în conturile Asociației Cetatea Voluntarilor (RO94BTRLEURCRT0244642802 – pentru donații în Euro / RO47BTRLRONCRT0244642802 – pentru donații în Lei) sau, mai simplu, puteți dona 4 Euro printr-un SMS la numărul 8847 cu textul „Cu drag”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *