O copilă de 15 ani din Arad a devenit mămică. Vezi cine i-a întins o mână de ajutor!

  • mandri.ro
  • noiembrie 15, 2017
  • 0

O copilă de 15 ani din Arad care are un bebeluş de câteva luni a fost vizitată de către studenții specializării Asistenţă Socială alături de mentorul lor, lect univ dr. Alina Breaz.

„De această dată a fost un caz mai special. Vorbim despre «un copil» cu copil, dacă vă puteţi imagina. Bebeluşul are câteva luni, iar mama acestuia are vârsta de 15 ani. Confuză şi puţin iresponsabilă, aşa ne-a întâmpinat tânara mamă, într-o casă modestă, cu două încăperi, doar una bine încălzită şi oarecum confortabilă pentru copilul nou-venit pe lume”,  spune lect univ dr. Alina Breaz.

Lectorul împreună cu studeţii au mers la tânără acasă cu câteva pachete de haine şi alimente. În casă locuiesc şi alţi fraţi ai fetei, dar şi adulţi. „Gradul de maturizare al studenţilor, precum şi integrarea lor în admosfera vulnerabilităţii este scopul acţiunilor caritabile. Atât eu cât și studenții mei suntem din ce în ce mai bucuroși să vedem zâmbetul celor pe care îi vizităm. Le mulţumim, de fiecare dată tuturor celor care ne ajută, să-i ajutăm”, mai adaugă Alina Breaz.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *