Mihai Fifor, ministrul Apărării, noi dezvăluiri cu privire la pensiile și salariile militarilor: ”Salariile au crescut cu 15%”

  • mandri.ro
  • februarie 13, 2018
  • 0

Mihai Fifor, ministrul Apărării, a făcut dezvăluiri, luni seară, la emisiunea Punctul de întâlnire, cu privire la pensiile și salariile militarilor.

 ”Întotdeauna mi-a plăcut să spun că Armata României și-a câștigat dreptul să fie instituția cea mai respectată de populația României și asta pentru că de multă vreme este garantul democrației în aceată țară. Aici sunt oameni ca și noi care merită tot respectul compatrioților săi. Eu am ieșit mereu și am spus că salariile în armată nu vor scădea. În 2017 salariile militarilor au crescut în medie cu 15-20 %, o creștere substanțială.”, a spus Mihai Fifor, la Antena 3.

În ceea ce privește pensiile militarilor, Casa de pensii sectoriale a Ministrului Apărării Naționale se găsesc aproximativ 80.00 de beneficiari de drepturi de pensii militare de stat, dintre care 77.100 din M.A.p.N.

Sumele alocate lunar de la bugetul de stat pentru plata pensiilor militare de stat se ridică la aproximativ 290 milioane de lei.

Pensia medie in MApN este de 3.300 de lei scrie antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *