Masă caldă pentru elevii unei şcoli din judeţul Arad

  • mandri.ro
  • aprilie 14, 2018
  • 0

Guvernul României şi Ministerul Educaţiei Naţionale a aprobat pentru judeţul Arad, în baza OUG 92/2017, derularea programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii de la Şcoala Gimnazială “Ilarion Felea” Arad. Masa caldă sau pachetul alimentar va fi asigurat unui număr de aproximativ 450 de elevi şi preşcolari care participă la activităţile didactice, în limita a 7 lei pe zi pentru fiecare beneficiar.

Primăria Municipiului Arad a alocat suma de 330.000 de lei pentru achiziţionarea unui container şi 25.000 de lei pentru amenajarea şi dotarea acestuia,  în vederea servirii mesei în cele mai bune condiţii.  Primăria Municipiului Arad a demarat procedura de licitaţie a serviciului de masă (catering), astfel că începând din data de 16.04.2018  aceşti elevi să beneficieze de programul masa caldă. Scopul acestui program îl constituie reducerea numărului de elevi aflați în situație de eșec școlar și a celor care abandonează școala.

Aducem mulțumiri pe această cale Primăriei Municipiului Arad și tuturor celor care au facilitat „derularea programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii de la Şcoala Gimnazială “Ilarion Felea” Arad”, spun reprezentanţii Inspectoratului Şocolar Judeţean Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *