“Mamă, îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!” / POVEŞTILE DRAMATICE ALE CELOR CARE AU SFÂRŞIT ARŞI DE VII, în IADUL de la Grenfell Tower

  • mandri.ro
  • June 18, 2017
  • 0

30 oameni au murit în incendiul devastator care a mistuit Grenfell Tower, în noaptea de marţi spre miercuri. Iar, astăzi, şeful poliţiei londoneze a declarat că speră ca bilanţul moţilor să nu ajungă la un număr cu trei cifre, în condiţiile în care zeci de oameni sunt daţi dispăruţi. Mai mult, Stuart Cundy a avertizat că o parte dintre victimele incendiului este posibil să nu fie identificate niciodată.

 

Gloria Trevisan şi iubitul ei Marco Gottardi sunt doi dintre cei care au sfârşit arşi de vii în infernul blocului londonez.
Cei doi tineri italieni veniseră în Italia în urmă cu doar trei luni şi îşi căutau de muncă.
Frumoasa Gloria, în vârstă de 27 de ani, era masterand în arhitectură. A vrut să-şi ajute familia, care trecea prin dificultăţi economice, aşa că a decis să vină la Londra. La fel şi logodnicul ei, Marco, de asemenea arhitect.

Potrivit Daily Mail, cei doi locuiau într-un apartament din Grenfell Tower, la etajul 23.

În ultimele lor clipe de viaţă, Gloria şi Marco şi-au sunat părinţii din Italia luându-şi rămas bun.

“Mamă, îşi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Nu vreau să mor!”, au fost ultimele cuvinte ale Gloriei înainte să moară.

Logodnicul ei, de aceeaşi vârstă cu Gloria, a încercat să-şi încurajeze iubita, însă, curând, cei doi aveau să realizeze că nu mai au nicio şansă.

Fumul şi flăcările ucigaşe urcau necontenit spre ei.

“Când ne-a sunat prima dată, Marco ne-a spus să nu ne facem griji, că totul este sub control. Însă, la al doilea apel, ne-a spus că este foarte mult fum.

Am stat cu el la telefon până în ultimul moment. La ora 4:05, ne-a spus că apartamentul este plin de fum şi că situaţia este gravă. Apoi nu l-am mai auzit. L-am sunat din nou, dar nu a mai răspuns nimeni”, a povestit distrus de durere tatăl tânărului.

Ieri, pompierii au stins ultimele flăcări în blocul morţii şi acţionează în vederea asigurării imobilului pentru a continua să caute victime.

Familii întregi au fost date dispărute încă…iar comandanta pompierilor londonezi, Dany Cotton, a declarat pentru Sky News că ar fi un miracol ca cineva să mai fie găsit în viaţă înăuntru.

Şi-a sărutat soţia, i-a spus că o iubește, apoi i-a spus adio…
Marcio Gomes, un tânăr în vârstă de 29 de ani a făcut ceva ce i-a lăsat cu gura cascată pe pompieri. După ce blocul a luat foc și locatarii au început să fie evacuați, mai multe familii ieșeau în ordine pe scara blocului și apoi afară, în siguranță. La un moment dat s-a creat o busculadă și Marcio Gomez, tatăl unei fetițe de 12 ani și-a dat seama că de mână o ține doar pe soția sa, fetița nefiind de găsit.
Ars pe față și pe mâini, Gomez și-a sărutat soția, i-a spus că o iubește, apoi i-a spus adio, întrând în clădirea care ardea de sus până jos. Pompierii au încercat să-l oprească, însă tânărul era prea hotărât să-l mai poată opri ceva. Chiar și moartea, pentru că după aproximativ 10 minute, Marcio Gomes a ieșit cu fiica sa în brațe

Iartă-mă! ADIO!
O femeie de 30 de ani, mamă a doi copii, a trimis un ultim mesaj unei prietene, înainte de a arde în incendiul devastator care a distrus clădirea Grenfell Tower, scrie Daily Mirror.
“Iartă-mă, adio!” i-a spus plângând Rana Ibraham prietene sale, Yaz, într-o înregistrare trimisă pe Snapchat, în noaptea de marţi spre miercuri. Femeia a fost prinsă de flăcările ucigaşe la etajul 23 al clădirii şi nu s-a mai putut salva.
Plângând, ea i-a trimis un mesaj video prietenei sale, în care se roagă pentru sufletul ei şi îşi cere iertare. “Iertaţi-mă, iertaţi-mă, adio!”, a strigat femeia, în limba arabă.
Potrivit sursei citate, şi alte persoane prinse în incendiu au apucat să trimită mesaje apropiaţilor: “Oameni buni, nu pot ieşi”, “Oameni buni, blocul meu a luat foc” scrie m.cugetliber.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *