Isabela Rabotka, demisie din CLM

  • mandri.ro
  • decembrie 7, 2017
  • 0

Isabelei Rabotka, și-a anunțat demisia în ședința extraordinară din această dimineață.

„După aproape 6 luni în calitate de consilier în Consiliul Local Municipal Arad, perioadă în care am avut ocazia să văd și să înțeleg cum se mișcă lucrurile în orașul nostru și mai ales de ce nu se mișcă lucrurile, vă mărturisesc dezamăgirea mea față de lipsa de cooperare, lipsa de comunicare și permanenta tensiunea dintre noi, cei aleși de arădeni să construim acest oraș.

Ca liberal autentic nu pot concepe o bătălie politică alta decât în planul ideilor și al doctrinei, acolo de unde în definitiv tot societatea și cetățeanul ar ieși mai câștigat, mai întărit.

Atmosfera promovată și întreținută în Consiliu este una necolegială, este una în care se încearcă învrăjbirea consilierilor, semănarea urii între consilieri din același partid, între partidele politice, se seamănă neîncredere și răutate astfel încât orice proiect pentru Arad să fie imposibil de votat în consens.

Speranța mea e ca în câteva luni, un an, doi sau maximum trei, la următoarele alegeri, lucrurile să se schimbe, Aradul și Consiliul să devină unele cu adevărăt europene. Până atunci, părăsesc acest Consiliu dar voi rămâne în continuare un cetățean responsabil și la fel de implicat în viața Aradului”, a declarat Isabela Rabotka.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *