FOTO Aradul are un nou subprefect. Zeci de persoane au participat la ceremonia de învestire

  • mandri.ro
  • October 12, 2017
  • 0

Dan Vasilică Damian a fost, astăzi, învestit în funcţia de subprefect al Județului Arad. La ceremonie au participat zeci de persoane printre care şi reprezentanţii structurilor din subordinea Prefecturii Arad.  De la masa rotundă au lipsit însă unele oficialităţi arădene.  După momentul solemn al învestirii în noua demnitate, subprefectul Dan Vasilică Damian a depus jurământul, apoi a ciocnit un pahar de şampanie cu cei prezenţi. Dan Vasilică Damian vine după o experienţă de 20 de ani în Armata României.

„Mulţumesc Guvernului României pentru încrederea acordată. Am o experienţă de 20 de ani în domeniul militar şi am fost în administraţia judeţului. Exeperineţa acumulată de-a lungul anilor o voi folosi pentru a aduce la îndeplinire proiectele şi programele actualului guvern”, a declarat Dan Vasilică Damian. Prezent la eveniment, secretarul de stat, Mihai Dan Chirică, a citit hotărârea de Guvern prin care arădeanul a fost învestit în funcţie.

Dan Vasilică Damian are 46 de ani. Din 1990 până în 2008  a fost cadru militar, iar din 2008-2017 director general la o societate comercială din Lipova.  A terminat cursurile unei Facultăți de Psihologie și are un diplomă de masterat în finanţare în administraţie publică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *