EXCLUSIV! Originalul Festival al Berii revine după o foarte lungă pauză la Arad (VIDEO)

  • mandri.ro
  • aprilie 6, 2018
  • 0

Zece ediţii au fost de Festivalul Berii după care nu a mai fost organizat din diverse motive, însă din acest an va reveni din nou în forţă. A fost un festival indrăgit de arădeni care a adunat într-o zi de spectacol şi 40 de mii de oameni.

Despre acest festival publicaţiile media ale vremii scriau: „Festivalul Eclipsei din Arad (branduit și promovat ca Sãrbãtoarea Berii Kaiser) a fost cel mai bine organizat și cel mai reușit Festival de muzicã din România post-comunistã! ștrandul din Arad, al doilea ca mãrime din întreaga Europã, oferã condițiile ideale pentru un astfel de eveniment. Este primul spectacol de o asemenea amploare din istoria orașului. În perioada celor trei zile, peste 70.000 de persoane au plãtit intrarea la spectacol (în medie, peste 20.000/zi) iar 1.500 de oameni și-au fãcut abonament pe întreaga perioadã (care valora 40.000 lei la vremea respectivă)”.http://czb.ro/articol/3744/

Acum se vrea din nou reiterarea succesului Festivalului Berii, iar data aleasă este 4,5,6 mai 2018. Nu am reusit sa aflăm incă locația dar vom reveni cu informatii. Pe surse am aflat de la organizatori că se doreşte ca intrarea la festival să fie gratuită.

Vom reveni cu detalii despre acest mare eveniment care se anunţă la începutul lunii mai în oraşul de pe Mureş. Ultima ediţie a acestui festival a fost organizată în anul 2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *