CSM Arad a calificat trei Judoka pentru Campionatele Balcanice

  • mandri.ro
  • martie 13, 2018
  • 0

Etapă finală a Campionatului Naţional J-3 (U-15) la judo a avut loc în perioada 9-11.03.2018, la Râmnicu Vâlcea, de unde sportivii arădeni s-au întors acasă cu 5 medalii, dintre care: două de aur, una de argint, şi două de bronz, iar în probele pe echipe, la masculin am pierdut meciul pentru medalia de bronz.

Podiumul multiplu reuşit de judoka arădeni nu este întâmplător, sportivii  pregătindu-se şi evoluând timp de un an, pentru a reuşi performanţa supremă. Astfel că la acestă competiţie s-au evidenţiat următorii judoka:

Medaliile  de aur a fost păstrată de judoka Calmar Gabriel la categoria +73Kg şi pentru prima dată obţine titlul de campioană naţională, judoka Ciopraga Andreea  la categoria -63Kg(ambii de la C.S.M. Arad-antrenor Dorin Drimbe),

Medalia de argint a fost obținută de judoka Pop Flavius la categoria -50Kg(C.S.M. Arad-antrenor Lazăr Loghin),

Medaliile  de bronz fiind cucerite de: Rus Iustin la categoria -34Kg (C.S.S. Gloria Arad-antrenor Moţ Alin), Must Nicolas la categoria -66Kg (C.S.S. Gloria Arad-antrenor Dorel Hărşan).

„A fost o competiţie foarte tare, fiind prezente majoritatea cluburilor din ţară, ţinând cont şi de faptul că nici anul acesta nu au mai avut loc etapele de calificare astfel că la această competiţie a fost un număr foarte mare de sportivi. Dar sportivii arădeni au reuşit şi de această dată, să obţină rezultate excepţionale, astfel ca, cei situaţi pe locurile unu sau doi, au obţinut calificarea la Campionatele Balcanice.  Acestea, situează din nou Aradul printre fruntaşele judo-ului românesc”, a declarat antrenorul Dorin Drimbre.

Turneu Internaţional ”Kupa Ungariei Debrcen” – 11.03.2018

Competiţie Internaţională de judo a adus în localitatea Debrecen din Ungaria o parte din cei mai buni sportivi de la CSM Arad şi CSPodgoria Ghioroc.

De asemenea, tribunele au fost pline cu părinţi şi alţi susţinători ai sportivilor. Competiţia de judo s-a desfăşurat pe 5 tatami (spaţii de luptă) iar sportivii  au fost premiati cu medalii.

Judoka de la CSM Arad, pregătiţi de antrenorii: Mercea Cristian  si Szabo Carol au participat cu 4 judoka din care s-au evidenţiat următorii :

Locul I  : Mercea Cristiana,

Locul II  : Bociort Maria

Locul III : Szabo Carolina şi Gîb Sebastian,

Urmează în această săptămână un nou concurs de verificare ”Cupa Miados” în Sibiu, pentru cei mai mici judoka, după care vom participa la alte competiţii neoficale, care au un rol important în pregătirea sportivilor, pentru a reuşi şi ei să fie pe podiumul de premiere la etapele finale ale Campionatelor Naţionale de copii sub 11, repectiv sub 13 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *