Cel mai cunoscut pitic din România a murit!

  • mandri.ro
  • November 9, 2016
  • 0

Cel mai cunoscut pitic din România a murit! Cel mai simpatic pitic, cunoscut de toată lumea sub numele de “Piticul Colorado”, a încetat din viaţă. Era cunoscut şi sub numele de cel scund bărbat din România.

Cel mai cunoscut pitic din România a murit! “Deci nu îmi vine să cred. Nu poate fi adevărat că a plecat Cristi Magicianul Piticul Colorado ? ? după doar câteva luni de când s-a născut fetita ta să o lași singură? De ce??? De ce? De ce doamne nu ai grijă și de noi artiști? De ce dai pe cineva și ei la fel de repede pe alt cineva drag? Asta vara am filmat la eforie botezul fetiței tale cu #NeaMarin. Ce bucuros erai ca ai fata si ca o sa ai urmași. De ce nu te-a ținut Dumnezeu lângă ea decât câteva luni??? Și unde a trebuit să mori? Taman la Cluj unde acum 2ani a murit și mama Karla Monty după ce ați venit la ea….de ce tocmai acolo? ? ? cu cine mai râd eu?? Prea tânăr sa pleci… Îmi pare extrem de rău ca nu te mai pot vedea niciodată. Îmi pare nespus de rău și cu atâta durere îți spun. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Magicianul Toredo pe pagina lui de Facebook.

pitic

Cel mai cunoscut pitic din România a murit! Toţi cei care au aflat vestea tulburătoare au trăit un şoc. “Piticul Colorado” a murit din cauza unor probleme la ficat.

Sursă: spynews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *