Aradul fara apa calda si caldura de saptamana viitoare. Aceasi poveste,aceasi actori…

  • mandri.ro
  • noiembrie 12, 2017
  • 0

Aceasi poveste ,aceasi actori…Ca de obicei in prag de iarna Aradul ”poate” ramane fara caldura si apa calda. Atat reprezentanti puterii cat si cei ai opozitiei se acuza reciproc in timp ce noi aradenii suntem ca de obicei la mijloc. Un spectacol prost de pseudopolitica jucat de pseudopoliticieni….

Poate reusim in viitor sa ramanem si noi aradenii fara astfel de actori…

„Datoriile acumulate au ajuns într-un punct în care este în pericol iminent sistarea activităţii CET, încetarea furnizării căldurii şi apei calde către populaţie şi agenţii economici” – „Dacă CET nu va primi finanţare imediat, Aradul poate să rămână fără căldură şi apă caldă de săptămâna viitoare!”arată, într-un comunicat de presă, directorii Daniel Doble (CET Arad, fost CET Lignit) și Victor Ciulean (CET Hidrocarburi).

„În ultimii ani, am primit sprijin din partea Primăriei Arad, care a permis funcţionarea CET şi furnizarea agentului termic pentru arădeni. Recent, am avut o serie de discuţii cu parlamentari şi reprezentanţi ai Guvernului, în care am arătat situaţia grea în care ne aflăm şi pericolul iminent de a sista furnizarea căldurii şi apei calde în Arad. Aşteptăm un sprijin concret şi din partea Guvernului. Solicităm intervenţia de urgenţă a Guvernului şi administraţiei locale care să permită funcţionarea CET în continuare!” – se arată în încheierea comunicatului semnat de Daniel Doble și Victor Ciulean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *