Andone, speriat de o eventuală calificare a Stelei în grupele Ligii

1383552617a622ebba
“Te omoară, vor veni 50.000 de spectatori la stadion!” Andone, speriat de o eventuală calificare a Stelei în grupele Ligii: “Toţi jucătorii vor vrea la ei”
"Te omoară, vor veni 50.000 de spectatori la stadion!" Andone, speriat de o eventuală calificare a Stelei în grupele Ligii: "Toţi jucătorii vor vrea la ei"

O eventuală calificare în grupele Ligii Campionilor ar transformaSteaua în forţa dominantă a fotbalului românesc. E opinia lui Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo zugrăvind era care ar urma după o revenire a vicecampioanei României în grupele celei mai importante competiţii intercluburi.

Ioan Andone se gândeşte cu teamă la momentul în care Steaua ar putea intra în Liga Campionilor. Tehnicianul din Ştefan cel Mare spune că o asemenea performanţă ar fi sinonimă cu o hegemonie a Stelei pe plan intern. De ce? Fanii ar urma să umple stadioanele, iar fiecare jucător ar trece Steaua în capul listei de preferinţe, spune antrenorul lui Dinamo: “Mie îmi este frică de Steaua dacă joacă îm grupele Ligii Campionilor.

Sursa http://prosport.ro

Categorie: sport
Tags: Andone, dinamo, jucatori, liga campionilor, steaua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici